Taal:
Valuta:
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Welkom Op Onze E-Juice Pagina's

E-Liquid - Nicotine

Om een ​​item te kopen, klik je op "bestellen"! Als al je vereiste items in uw "winkelwagen" zitten, klik "afrekenen". .... zo gemakkelijk is het!

Clearomizers

Clearomizers
Velen in het elektronische sigaret bedrijf kiezen ervoor om de clearomizers te definiëren als transparant cartomizers, ook al zijn ze niet altijd op dezelfde manier gebouwd. Een gemeenschappelijke cartomizer bestaat uit een metaal of hard plastic behuizing polyfill vulling en de verstuiver.
Zoals de meeste recente doorbraken in de e-sigaret industrie, clearomizers hebben een aantal voordelen en nadelen. Het grootste voordeel van hun "see-through" ontwerp is uiteraard de mogelijkheid om het versproeien in eerste hand mee te maken.
Dit geeft gebruikers ook de mogelijkheid om de hoeveelheid e-vloeistof in de gaten te houden en het gemakkelijk verwisselen van de clearomizer als opslag van verschillende e-liquid of e-juice . Een ander voordeel dat het vermelden waard is, is dat clearomizers aanzienlijk groter zijn dan cartomizers, dus zelfs een zware Vapers kan genoeg e-vloeistof opslaan voor de duur van een paar dagen.

Er zijn geen producten in deze categorie.

LET OP!

  • E-LIQUID KAN NICOTINE BEVATTEN EN IS DAN ZOWEL GIFTIG ALS VERSLAVEND.
  • BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN.
  • E-LIQUID IS UITSLUITEND VOOR GEBRUIK IN COMBINATIE MET UW ELECTRONISCHE SIGARET, E-CIGS, E-SIGAAR OF VERDAMPERS.
  • GEEN VERKOOP AAN PERSONEN ONDER 18 JAAR.- GEBRUIK DOOR NIET ROKERS WORDT STERK AFGERADEN.

Powered By EasyVaper Ltd - 8459478 UK