Taal:
Valuta:
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Aanbevolen

Algemene Voorwaarden

Beperkingen

Aankopen door personen onder de leeftijd van 18 is niet toegestaan. Je moet achttien (18) jaar oud zijn om onze producten te kopen.

Easy Sigaret verkoopt geen producten aan minderjarigen. Easy Sigaret behoudt zich het recht voor om een ​​verkooptransactie op basis van eigen inzicht, waar zij redelijkerwijs vindt dat de koper producten koopt namens een minderjarige te annuleren.
 
Opmerking
De aankoop van producten van Easy Sigaret wordt gedaan onder deze voorwaarden en bepalingen. Door het bezoeken van de site, gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan deze voorwaarden en bepalingen. Deze voorwaarden hebben geen invloed op uw wettelijke rechten als consument.
 
Data Protection
Ons beleid is dat klant gegevens NOOIT aan derden worden verstrekt zonder uw uitdrukkelijke toestemming.
 
Verzending, Beschikbaarheid, Terug-betalingen en Retourneren
Gratis verzending & verpakking voor producten zijn alleen beschikbaar voor bestellingen op de website en het systeem zal deze aanbieden naar keuze en BFPO. Klanten in de Europese en internationale locaties zullen de verzendkosten, indien van toepassing, vooraf voldoen.
Onze volledige- Verzending, Beschikbaarheid, Terug-betalingen en Retourneren- beleid is van toepassing.
 
Beschrijvingen
De beschrijvingen en foto's op de website zijn een leidraad voor de stijl en uitstraling van onze producten. Wij proberen om deze zo nauwkeurig mogelijk weer te geven, maar wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor kleine verschillen
 
Aansprakelijkheid
Voor zover toegestaan ​​door de wet, accepteert Easy sigaret geen aansprakelijkheid en is niet aansprakelijk voor directe, indirecte of gevolgschade of schade die voortvloeit uit de diensten of producten verkocht of waarnaar wordt verwezen op deze site onder de volgende omstandigheden:
 
voor verliezen die niet te voorzien waren voor beide partijen wanneer de aankoop werd gedaan
voor verliezen die niet zijn veroorzaakt door een tekortkoming aan de zijde van Easy Sigaret.nl of hun leveranciers voor zakelijke verliezen en / of verliezen op andere consumenten.
 
Betaling
Betaling dient te geschieden voordat de goederen worden verzonden, tenzij een credit account is goedgekeurd door Easy Sigaret in welk geval betaling is verschuldigd 14 dagen na factuurdatum. Easy Sigaret behoudt zich het recht voor om levering te weigeren en om eventuele verdere leveringen in het geval dat de betaling te laat is op te schorten. Wij accepteren betaling van de grote credit-en debetkaarten via Paypal.
 
Prijzen
De opgegeven prijzen zijn in euro's en zijn inclusief BTW. Prijzen zijn onderhevig aan verandering zonder voorafgaande kennisgeving. Prijs wijzigingen worden alleen gedaan voor de opdracht. Rechten en heffingen zullen in rekening worden gebracht tegen tegen de tarieven die gelden op het tijdstip van verzending. Levering en credit card kosten zijn inclusief.
 
Annuleringen
De Koper zal onmiddellijk de goederen controleren  bij ontvangst en stelt de verkoper hiervan binnen 4 werkdagen na levering schriftelijk een bevestiging indien de goederen beschadigd zijn of niet voldoen aan de beschrijving. Indien de koper in gebreke blijft wordt geacht dat de Koper te hebben ingestemd met de Goederen.
 
Jurisdictie
Dit contract worden uitgelegd en in alle opzichten door Engels recht en alle geschillen die voortvloeien uit of verband houden met de aankoop, worden geregeld in de jurisdictie van de rechtbanken in Engeland waar de klant bij dient te zijn.
 
Privacy Policy
We beschermen uw privacy door alle informatie die op het moment van bestelling tot het punt van de betaling wordt verzameld. Deze informatie wordt rechtmatig en in overeenstemming met de Data Protection Act 1998 verzameld en de Web Trader Code of Practice. De gegevens worden gebruikt om uw bestelling uit te voeren en voor marketing campagnes. We maken gebruik van technologie, zoals cookies om onze dienstverlening aan klanten te verbeteren. Wij geven uw gegevens niet door aan derden zonder uw toestemming. Onze payment provider (PayPal, Targetpay, Worldpay etc.) verzamelt uw betalingsgegevens. Wij versturen geen willekeurige marketing e-mails naar persoonlijke e-mailadressen (spam).

LET OP!

  • E-LIQUID KAN NICOTINE BEVATTEN EN IS DAN ZOWEL GIFTIG ALS VERSLAVEND.
  • BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN.
  • E-LIQUID IS UITSLUITEND VOOR GEBRUIK IN COMBINATIE MET UW ELECTRONISCHE SIGARET, E-CIGS, E-SIGAAR OF VERDAMPERS.
  • GEEN VERKOOP AAN PERSONEN ONDER 18 JAAR.- GEBRUIK DOOR NIET ROKERS WORDT STERK AFGERADEN.

Powered By EasyVaper Ltd - 8459478 UK