Taal:
Valuta:
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Onze Smaak Selectie

Over E-Liquids (DIY)

Over E-Liquids (DIY)

Premium E Liquid Specialisten

Wat is E vloeistof? - E vloeistof is de oplossing die je bij een elektronische sigaret gebruikt om te "verdampen". De belangrijkste ingrediënten in E-vloeistof zijn propyleenglycol of glycerine vegatal (dat is wat er voor zorgt dat e-vloeistof damp afgeven) Nicotine en Aroma.
 
Alle elektronische sigaretten, ongeacht het model (cartomizers of een vloeistof tank systeem), vereisen e-vloeistof om damp te produceren.
E-vloeistof - E-liquid of Ejuice is een eenvoudige oplossing die de volgende drie onderdelen bevat.
 
Nicotine: De stimulerende stof die verslavend is in sigaretten is de nicotine. Nicotine is een relatief eenvoudige alkaloïde, genaamd pyridine. Het is natuurlijk gevormd in tabaksbladeren en wordt vrijgegeven, samen met andere gerelateerde toxische verbrandingsproducten wanneer een sigaret wordt verbrand. De nicotine in onze e-vloeistof, is natuurlijk nicotine uit tabak bladeren. Het wordt geproduceerd door mechanisch en chemisch strippen van het nicotine uit de bladeren en onder de meest strenge controle, gedestilleerd uit de oplossing, met gefractioneerde destillatie technieken om de hoogst mogelijke zuiverheid te produceren - zuiverheid die wordt gebruikt in EU farmaceutische voorschriften .
 
Aroma: Als gevolg van de ontwikkeling van de e-liquid industrie zijn er een oneindig aantal smaken die kunnen worden gebruikt. Wij bieden een assortiment van smaak concentraten die kunnen worden toegevoegd aan onze "EASYMix" en e-vloeistoffen om de smaak te geven of een persoonlijk tintje toe te voegen, dat gebruikt kan worden met de verdunningsmiddelen en nicotine basis om uw eigen e-vloeistof te maken.
 
Verdunningsmiddelen: Het derde ingrediënt en grooste bestanddeel van e-vloeistof is een verdunningsmiddel. Het verdunningsmiddel voert hoofdzakelijk twee functies. Ten eerste wordt het toegevoegd aan het mengsel van nicotine en smaken om het tot de juiste sterkte te verdunnen. Ten tweede verzorgt dit deel van de oplossing de damp die kan worden ingeademd en voor het 'transporteren" van de smaak en nicotine die elektronische sigaret aan de gebruiker levert. De gemeenschappelijke verdunningsmiddelen, gebruikt in onze producten zijn:
 
Propylene Glycol (PG): Het is een kleurloos, bijna reukloos, heldere, viskeuze vloeistof met een licht zoete smaak. Het is een gemeenschappelijke basis oplossing die in verschillende farmaceutische producten en een additief vaak aangeduid als E1520.
 
Plantaardige Glycerine (VG): Plantaardige Glycerine is een veel voorkomende voedingsmiddelen-en farmaceutische additief. Het wordt gebruikt voor soortgelijke functies van verdunnen en stabiliseren van een reeks van gemeenschappelijke producten. Het wordt vaak aangeduid als E422.
 
DIY E-Liquid - Als je denkt over het maken van je eigen e-vloeistof, dan zijn er duizenden combinaties mogelijk om ontdekt te worden.
LijstRooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Naald Flesjes
Deze naald Flesjes zijn handig en soms nodig om de Clearomizers en Tank-systemen op uw elektronische..
0,69€

LET OP!

  • E-LIQUID KAN NICOTINE BEVATTEN EN IS DAN ZOWEL GIFTIG ALS VERSLAVEND.
  • BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN.
  • E-LIQUID IS UITSLUITEND VOOR GEBRUIK IN COMBINATIE MET UW ELECTRONISCHE SIGARET, E-CIGS, E-SIGAAR OF VERDAMPERS.
  • GEEN VERKOOP AAN PERSONEN ONDER 18 JAAR.- GEBRUIK DOOR NIET ROKERS WORDT STERK AFGERADEN.

Powered By EasyVaper Ltd - 8459478 UK