Taal:
Valuta:
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

EASYMix (DIY)

EASYMix (DIY)
DIY (Do It Yourself) - Maak je eigen E-Liquids met EASYMix
 
Plantaardige Glycerine of Propylene Glycol (PG)
 
Volgens de nieuwsberichten is 20% van de e-vloeistof op de markt gemaakt van plantaardige glycerine (VG). Wat het meest relevant is voor de gezondheid-bewuste Vapers is de kennis van de produkten. VG (vegetal glycerin) is niet hetzelfde als PG (Propylene Glycol), de dominante basis produkten die gebruikt worden in e-sigaretten vloeistof of E-liquid, e-juice. Beiden hebben een vergelijkbaar risicoprofiel. Net als PG, is plantaardige glycerine geclassificeerd, "algemeen erkend" als veilig. VG kent tal van toepassingen in de persoonlijke verzorging met inbegrip van mondverzorgingsproducten.
Het is ook gevonden als een suikervervanger - wat zou kunnen verklaren waarom sommige Vapers een verhoogde zoetheid proeven in vergelijking met PG.
 
VG of PG? Welke is het beste voor u?
Met betrekking tot je gezondheid maakt het niet uit. Er zijn echter een aantal verschillen ten aanzien van het "comfort" voor de gebruiker.
 
E-Liquid Bases PG - VG
Sommige individuen hebben aangetoond gevoeligheid te zijn voor PG (zoals keelpijn) en VG geeft niet hetzelfde effect. Een gemelde bijwerking die VG ook kan wegnemen is spierkrampen. Men moet bedenken dat al deze symptomen als ongemakkelijk moeten worden gezien maar niet mogen worden beschouwd als werkelijke gezondheidsrisico's. VG is ook bekend om meer damp productie maar volgens Vapers  produceert VG minder "throat hit". Ook kan de grotere dikte van VG "fluïdum" veroorzaken wat een vermindering van de levensduur van de verstuiver zal veroorzaken.
 
U kunt kiezen uit PURE - Propylene Glycol (PG) of PURE - plantaardige Glycerine (VG) of EASYMix als E-Liquid basis. EASY Mix is ​​een speciaal mengsel met PG en VG als basis en bevat al nicotine.  Alle ingredienten zijn van farmaceutische kwaliteit zonder allergenen. Je hebt misschien een gevoeligheid voor PG zodat alleen VG voor jouw geschikt is. EASYMix geeft je wat veilige alternatieven in combinatie met nicotine. Wij maken gebruik van de hoogste kwaliteit E-Liquid Base om je maximale veiligheid te garanderen. EASYMix heeft een Nicotine sterkte van 36mg en dient voor gebruik te worden verdunt met PG en/of VG en smaakstof naar keuze.
 
Propylene Glycol (PG) Vegetable Glycerin (VG)
PG is made from animal and/or petroleum-based oils VG is made strictly from plant oils
Propylene Glycol (PG) Easy Vape Vegetal Glycerin (VG)
Identifiers

CAS number

57-55-6
PubChem 1030
ChemSpider 1003
RTECS number TY6300000
ATCvet code QA16QA01
Properties
Molecular formula C3H8O2
Molar mass 76.09 g/mol
Density 1.036 g/cm3
Melting point −59C (−74F)
Boiling point 188.2C (370.8F)
Solubility in water fully miscible
Solubility in ethanol fully miscible
Solubility in diethyl ether fully miscible
Solubility in acetone fully miscible
Solubility in chloroform fully miscible
Thermal conductivity 0.34 W/m-K (50% H2O @ 90C (194F))
Hazards
MSDS External MSDS
S-phrases S24 S25
Identifiers
CAS number 56-81-5
PubChem 753
ChemSpider 733
ATC code A06AG04,A06AX01, QA16QA03
Properties
Molecular formula C3H5(OH)3
Molar mass 92.09382 g/mol
Appearance clear, colorless liquid
hygroscopic
Odor odorless
Density 1.261 g/cm3
Melting point 17.8C (64.2F)
Boiling point 290C (554F)
Refractive index (nD) 1.4746
Viscosity 1.2 Pa?s
Hazards
MSDS External MSDS
Flash point 160C (closed cup)
176C (open cup)
Supplementary Data
Structure and
properties
n, εr, etc.
Thermodynamic
data
Phase behaviour
Solid, liquid, gas
Spectral data UV, IR, NMR, MS

Nu je het verschil weet bent je klaar om een start te maken bij de vervaardiging van je eigen VLOEISTOFFEN de e-liquid juice!

Wij doen ons best om E-Liquid producten met de beste kwaliteit te leveren, wij hebben een uitgebreide selectie van smaken en de laagste prijzen.

EASY Mix is ​​een mengsel van propyleenglycol (PG), plantaardige Glycerine (VG) en Nicotine om de maximale "vape" hoeveelheid voor uw elektronische sigaret te verkrijgen.
Het is belangrijk om te weten wat zijn de soort en de kwaliteit van de e-vloeibare basis bij aankoop van de e-vloeibare producten.
We gebruiken de beste PG, VG en Nicotine van de wereld als de E-Liquid Base, zodat u de maximale veiligheid geniet zonder toxiciteit risico.
 
We raden u aan te beginnen met een  flesje EASYMix. EASYMix zit ook in de DIY set.
Nicotine Free - use pure PG of pure VG!
 
DISCLAIMER:
Deze verklaringen en het Elektronisch roken mbv Easy producten en EASY E-Liquids zijn niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of om een aandoening te voorkomen. Een aandoening, ziekte of lichamelijke of geestelijke omstandigheden mogen niet worden gebruikt als vervanging voor uw eigen arts advies. Het gebruik van EASY Elektronisch producten en EASY E-Liquids zijn vervaardigd onder leverancier normen, wereldwijd verspreid, en gemaakt in China, het Verenigd Koninkrijk en enkele andere landen. EASY  Elektronisch produkten zijn bestemd voor gebruik door personen van minimaal 18 jaar, wettelijke leeftijd, niet door kinderen, vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, of personen met of risico op hart-en vaatziekten, hoge bloeddruk, diabetes, of het nemen van medicijnen voor depressie of astma. Houd EASY Elektronische producten en EASY E-Liquids buiten het bereik van kinderen en huisdieren, inname van bepaalde producten kan verstikkingsgevaar opleveren. Na inname van de niet-verdampte "geconcentreerde ingrediënten" in de cartridges een arts waarschuwen. Consulteer een arts bij symptomen zoals misselijkheid, braken, duizeligheid, diarree, zwakte en een snelle hartslag. Als u tabaksproducten rookt, wordt u aangemoedigd om te stoppen. Easy Elektronisch producten en Easy E-Liquids zijn niet een "stoppen met roken product" en zijn niet getest als zodanig.
 
Waarschuwingen: Nicotine is verslavend, zeer vergiftig bij inademing, aanraking met de huid en bij opname door de mond; gevaar voor ernstige schade aan de gezondheid bij langdurige blootstelling bij opname door de mond; irriterend voor de ogen en de huid; kan overgevoeligheid veroorzaken bij contact met de huid; kan schade veroorzaken aan het ongeboren kind; dampen kunnen slaperigheid of duizeligheid veroorzaken, zeer vergiftig voor in het water levende organismen, kan op lange termijn schadelijke effecten veroorzaken in het aquatisch milieu; na contact met de huid onmiddellijk wassen met veel water afspoelen en deskundig medisch advies, in het geval van ongeval of indien men zich onwel voelt, onmiddellijk een arts raadplegen (indien mogelijk met het etiket): Deze stof en de verpakking op veilige wijze afvoeren op veilige wijze; Neem passende maatregelen om verspreiding in het milieu te voorkomen.
LijstRooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
DIY - E-Liquid kit TABAK
De doe-het zelf (DIY) kit bevat alles wat u nodig heeft om uw eigen eliquid smaken te maken. De k..
19,95€23,50€
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
Propylene Glycol (100 ML - PG) - DIY
Propylene Glycol USP Grade 100ML Propylene glycol is een ingredient dat veelvuldig wordt gebruikt..
4,90€
Smaak Concentraat (Smaak Keuze)
Super geconcentreerd, water-oplosbare smaakstoffen voor het maken van e-liquid.. Perfect voor (perso..
2,99€
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
TABAK Smaak Concentraat (Smaak Keuze)
Super geconcentreerd, water-oplosbare tabak smaakstoffen voor het maken van e-liquid. Perfect voor (..
2,99€3,25€
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Wij gebruiken de beste E-Sigaretten en vaper-juice producten als E-Liquid basis van de wereld, zodat u de maximale damp en veiligheid geniet.

  • E-LIQUID KAN NICOTINE BEVATTEN EN IS DAN ZOWEL GIFTIG ALS VERSLAVEND.
  • BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN.
  • E-LIQUID IS UITSLUITEND VOOR GEBRUIK IN COMBINATIE MET UW ELECTRONISCHE SIGARET, E-CIGS, E-SIGAAR OF VERDAMPERS.
  • GEEN VERKOOP AAN PERSONEN ONDER 18 JAAR.- GEBRUIK DOOR NIET ROKERS WORDT STERK AFGERADEN.

Powered By EasyVaper Ltd - 8459478 UK